Menu Sluiten

Binnentuin Bedrijf

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Binnentuin – Leveranciers Binnentuinen – Binnentuin Laten Aanleggen – Offerte Binnentuinen – Groen Op Kantoor – 

Wenst u meer info over binnentuin bedrijf kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Binnentuin Bedrijf

Plantenbakken | Moswanden | Kunstplanten | Bomen | Binnentuinen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnentuin bedrijf

home momenten trouwfeest business babyborrel communie of lentefeest familie of privfeest rouwmaaltijd locaties huis van wonterghem maelstede salons de lelie partnerlocaties van wonterghem catering over ons familiebedrijf onze aanpak onze keuken contacteer ons beleef de mooiste dag in stijl. Bij van wonterghem weten we hoe belangrijk het is om van de mooiste dag van uw leven ook echt de mooiste dag te maken binnentuin bedrijf informatie aanvragen Wij creren het feest van uw dromen. Brochure aanvragen beleef de mooiste dag in stijl. Bij van wonterghem weten we hoe belangrijk het is om van de mooiste dag van uw leven ook echt de mooiste dag te maken. Wij creren het feest van uw dromen. Brochure aanvragen verzamel momenten creer herinneringen. Onze feestplanners staan klaar om te helpen bij elk aspect van.

zijden bloemen huisdecoratie contact nl en fr de binnentuin philipstockstraat brugge naam email bericht verstuur de binnentuin philipstockstraat brugge infodebinnentuin.be openingsuren maandag gesloten dinsdag u u woensdag u u donderdag u u vrijdag u u zaterdag u u zondag u u philipstockstraat brugge zijden bloemen huisdecoratie contact copy sitemap cookies .

Meer info over Binnentuin bedrijf

menu tuinaanleg realisaties kwekerij jobs contact home realisaties binnentuin te lissewege binnentuin te lissewege vorige volgende in lissewege kregen we de opdracht om de binnentuin van het spaninhof te vernieuwen. De gebouwen van het spaninhof behoren tot het cultureel erfgoed en bevinden zich in de dorpskern van lissewege. De gebouwen bestonden uit het woongedeelte een voormalige brouwerij met mouttoren stallingen en een herberg. Het exterieur van de gebouwen bleef ongewijzigd maar de bestemming van de gebouwen en het interieur werden onder handen genomen het nut van binnentuin bedrijf Ook de binnentuin had nood aan een herinrichting. We zijn speelden met het idee om een binnentuin uit die tijd te ontwerpen. Een achthoekige fontein vormt het middelpunt. Van hieruit vertrekken de wandelpaden in grind die een raster doorheen de kleurrijke vaste plantenborder vormen. Het terras met de meerstammige dakvormige carpinussen zorgt voor geborgenheid in dit deel van de binnentuin. Een verhoogd zonneterras aan de mouttoren vormt het uitkijkpunt in deze binnentuin. De grijsbru.