Menu Sluiten

Binnentuin Kantoor

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Binnentuin – Leveranciers Binnentuinen – Binnentuin Laten Aanleggen – Offerte Binnentuinen – Groen Op Kantoor – 

Wenst u meer info over binnentuin kantoor kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Binnentuin Kantoor

Bomen | Groene Muren | Planten | Binnentuinen | Kunstgras | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Binnentuin kantoor

book online nl fr de home kamers menus faciliteiten contact standaardkamer de standaard hotelkamer m is voor personen met telkens npersoonsbedden gratis wifi en bureau binnentuin kantoor zijn zeer populair De kamers zijn rustig gelegen met uitzicht op de markt te de panne of met zicht op de binnentuin. De binnentuin is toegankelijk voor alle gasten en is voorzien van gratis wifi. Boek online uw verblijf aan zee hotel markt de panne tel infoaanzeehotel.be development by faromedia pricacy policy cookie policy .

projecten nieuws publicaties over ons contact projecten nieuws publicaties over ons contact carrosserie amp kantoren jennes kampenhoutsas .m blikvanger aan kampenhout sas de ligging van de carrosserie aan de mechelsesteenweg in kampenhout maakt van het project een echte blikvanger. Het omvangrijke gebouw wordt gekenmerkt door een doorlopende luifel boven een binnentuin die de verbinding vormt tussen de kantoren en de carrosserie. De doorlopende gevelbekleding uit witte horizontale witte sandwichpanelen benadrukt de eenheid tussen beide functies. Revolutionaire nieuwe werflow de carrosserie is ongeveer . M groot en bestaat uit een administratief deel dat vanaf een verhoogd plateau zicht heeft over de volledige werkvloer.. De infrastructuur en inrichting van de werkvloer zijn innovatief op het vlak van smart repair en day repair om een zo intelligent mogelijke werkflow te bekomen de mogelijkheden van binnentuin kantoor Om van de uitgestrekte werkvloer een aangename en rustige werkomgeving te make.

Het terrein van Binnentuin kantoor

hotel belle vie home hotel kamers praktisch ontdekken wandelroutes vesparoutes voetbalstad culinaire stad lichtstad winkelstad fietsroutes cultuurstad more use tab to navigate through the menu items. Nl nl en fr boek nu kamers persoonskamer lichte comfortabele kamers met eacuteeacutenspersoonsbed kamer msup met aparte badkamer douche ligbad haardroger handdoeken toiletpapier beddengoed verzorgingsproducten verwarming bureau flatscreen tv telefoon free wifi en printservice eigen kluis toegankelijk via lift en trap gratis warme dranken selfservice minibar op elke verdieping rookfacileiten op gemeenschappelijk dakterras en binnentuin euro vanaf reserveren persoonskamer lichte comfortabele kamers met tweepersoonsbed of aparte bedden kamer msup met aparte badkamer douche ligbad haardroger handdoeken toiletpapier beddengoed verzorgingsproducten verwar.